20/2

Imorgon är det dags för TBP biljettsläpp i Norge och Danmark. Här i Sverige firar vi det lite extra men en veckas kampanj! 40 % rabatt på boende i ett av Rhodos lyxigaste hotell!
Just nu ligger priset på från 3990 :- vilket betyder att med rabatten kostar den billigaste biljetten från 2394 :- och det är som sagt exclusive flyg :)
Denna rabatten gäller alltså mellan 20-27 februari så passa på nu! Detta kan vara er sista chans att boka The beach party till ett sånt billigt pris ;)

Tips!

För att få tiden att gå snabbare så kan det vara dags att skapa en "sommaren-13" musiklista. Bara fyll på med massa låtar som får dig att längta till sommaren och sen när sommaren väl kommer så har du en grym lista med den bästa musiken! Ytterligare ett plus är att man kan gå tillbaka och lyssna på spellistan senare och påminnas om de grymma minnen man har från sommaren! 
 
Några tips:
 
Där palmerna bor 
 
She wolf (falling to pieces)
 
Years

NYHET!

Jag vet att många av er - speciellt ni som åker på studentresa med The beach party åker väldigt många. Så klart så ska ju en stor grupp ha vissa fördelar så nu kan ni göra en gruppbokning och få resan till ett rabatterat pris. För att kunna göra en gruppbokning så krävs det att ni är minst 10 pers och det är ju inte särskilt svårt att komma upp i.
 
Som grupp får ni resan för 2990 kr/person och per vecka. (Ej flyg inkluderat) och då är det samma som innan ett boende på lyxhotellet Rhodos Palace som gäller! För att få resan till det rabbaterade priset så ska ni maila [email protected] med följande information:
 
1. Namn på gruppen
2. Hur många ni är som åker
3. Vilken biljettyp ni önskar (budget, regular eller VIP)
4. Incheckning samt utcheckningsdatum 
5. Namn + telefonnummer till kontaktpersonen 
 
Även betalningsvilkoren är annorlunda för er som gör en gruppbokning. Det är endast 50 % av priset som behöver betalas direkt, den sista summan betalas innan 1 maj. Och precis som innan så betalas paketpriset på plats i Rhodos. Mer info hittar ni på www.thebeachparty.se/gruppbokning
 
 

This was not what I signed up for.

Stor skillnad på när jag gick och la mig och nu...

Beach 2013!

Idag är det 1 februari så det börjar bli dags att oroa sig för beach 2013. Jag köttar som tusan nu alltså! Körde ett pass på Sportlife häromdagen som heter "body attack" och som man hör på namnet så var man måttligt död efteråt. Låt oss hoppas att det ger resultat ;) jag tänker som så att om 4-5 månader då ska jag matcha min nya solbränna med lite nya abs! 
Haha okej, I wish.
Här kommer i alla fall lite tips till er som vill dö nästan samma död som jag gjorde på body attacken.
RSS 2.0